30-år

En svindlande känsla, den 1:a juli 2019 är det 30 år sedan jag etablerade mig i min första egna butik på Götgatsbacken, tobaksbutiken som så småningom blev Cigarrummet. Därifrån gick resan till Stureplan 2 som blev Cigarrummets Bakficka samtidigt som butiken på Götgatan 9 fortfarande var basen i verksamheten. Efter några år med de båda butikerna växte beslutet fram att fokusera endast på en butik, butiken på Stureplan. Därifrån har nu resan gått vidare till den nuvarande adressen Birger Jarlsgatan 44, till en magnifik ny lokal där vi nu finns sedan april månad 2018.

Det har varit en fantastiskt spännande och rolig resa, så mycket har förändrats i cigarrernas värld på många plan. Jag har svårt att tro att det finns en roligare och mer spännande värld att arbeta i än just cigarrernas. Och att ha fått vara med och följa den utvecklingen som har skett under åren har för mig varit en ynnest.

Tack för er medverkan

Merja

Cigarrummet - Cigar journal, Katja Gnann

Från och med den 3:e april 2018 finns Cigarrummet på ny adress på Birger Jarlsgatan 44


Cigarrummet piptobaker

Cigarrummet

Cigarrummet

Ny adress Birger Jarlsgatan 44

Cigarrummet Lounge

Fotograf Ola Jacobsen

Ny adress Birger Jarlsgatan 44

På samma gata – lite längre bort

Inför den kommande renoveringen av fastigheten på Stureplan 2 och evakueringen av butiken till annan adress under flera års tid har vi valt att flytta till nya lokaler. Det nya Cigarrummet finns sedan april 2018 i nya rymliga lokaler på Birger Jarlsgatan 44 och kan nu presentera ett ännu större utbud av allt som tillhör god tobakskultur.

"While Stockholm has an abundance of stores selling cigarettes and snus, high-end tobacconists are few and far between. Nestled in Stockholm's Norrmalm district, though, is Cigarrummet, a quaint, well-stocked cigar shop perfect for a weary traveler seeking a premium smoke."

Cigar Aficionado rekommenderar Cigarrummet. Klicka på länken till Andrew Nagy artikel i Cigar Aficionado från 2014 om Cigarrummet på Stureplan 2. :

Cigar Aficianado


Cigarrummet är i dag långt mer än bara en traditionell tobaksbutik. Välkommen att besöka oss på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm!