Taxfree Taxfree Lägsta ålder för att beställa tobaksvaror är 18 år
Butiken på Birger Jarlsgatan 44 har öppet

Vardagar 10.00-18.00
Lördagar 10.00-15.00

Viktigt att veta

Leverans- och betalningsvillkoren gäller för beställningar inom Sverige, för närvarande levererar vi inte tobaksvaror till andra länder.
Alla leveranser av tobaksvaror skickas till ett utlämningsställe och mottagaren måste personligen hämta ut sändningen och legitimera sig.

Lägsta ålder för att beställa tobaksvaror är 18 år, som ny kund vänligen ange personnummer vid första beställning. Genom att uppge födelsedata och genomföra beställningen är man personligen ansvarig för att de till oss inlämnade uppgifterna är sanningsenliga. Att uppge felaktig födelsedata eller nyttja någon annans identitet polisanmäls ovillkorligen. Vi har infört dessa nya villkor enligt den nya tobakslagen från 2019-07-01 för att säkerställa att mottagaren av tobaksvaror köpta hos oss har fyllt 18 år. Att överlåta en tobaksvara till en person som är under 18 år är langning och olagligt.Lägsta ålder för att beställa tobaksvaror är 18 år, som ny kund vänligen ange personnummer vid första beställning. Genom att uppge födelsedata och genomföra beställningen är man personligen ansvarig för att de till oss inlämnade uppgifterna är sanningsenliga. Att uppge felaktig födelsedata eller nyttja någon annans identitet polisanmäls ovillkorligen. Vi har infört dessa nya villkor enligt den nya tobakslagen från 2019-07-01 för att säkerställa att mottagaren av tobaksvaror köpta hos oss har fyllt 18 år. Att överlåta en tobaksvara till en person som är under 18 år är langning och olagligt.

Betalning

Betalning mot postförskott eller Swish 1233 501 236.
Swish: Fullborda ditt köp genom att välja Swish. Mata in aktuellt belopp i varukorgen och vårt nummer i din Swish App i din telefon.
Postförskott: Du betalar din beställning på utlämningsstället när du hämtar ut den.

Beställningar

Du kan beställa varor utan att vara registrerat hos oss. Du kan registrera konto hos oss, vilket du enkelt skapar genom att klicka på Konto och välja  "Ny kund, Registrera dig" bland topplänkarna. Har du inte loggat in när du ska checka ut ombeds du automatiskt att välja om du vill handla som registrerat kund eller om du vill ange dina uppgifter manuellt.
Vid orderläggningen måste du godkänna våra köpvillkor.

Orderhanteringen

Vid lagd order får du automatiskt en orderbekräftelse via din mail. Du kan även se dina tidigare order om du är kund hos oss. Logga in och välj orderhistorik. Du kan upprepa din beställning.

Leverans

Din beställning skickas inom 2 arbetsdagar. Skulle vår lagersaldo vara inkorrekt kommer vi att kontakta dig i första hand via telefon.

Leverans- och betalningsvillkoren gäller för beställningar inom Sverige, för närvarande levererar vi inte tobaksvaror till andra länder.

Priser

Alla priser är inklusive moms. Avgift för fraktkostnader tillkommer med 59 kronor, order över 1500 kronor levereras fraktfritt. Minimiorder 200 kronor + frakt. Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel.

Reklamationer

Vid eventuell reklamation, kontakta oss inom 1 vecka via telefon eller e-post.