Davidoff Black Band Limited Edition 2022

2019 lanserade Davidoff sitt black label koncept, där tre olika cigarrserier, Nicaragua, Escurio och Yamasá skulle representera tre av de klassiska elementen eld, vatten och jord. Nu tre år senare kommer uppföljaren, där det bästa av dessa tre serier möts i en symfoni av smaker i en och samma cigarr.  
Med tobak från Brasilien, Nicaragua och Dominikanska Republiken levererar Davidoff Limited Edition 2022 en komplex och intensiv cigarr. Cigarren förenar det söta och kryddiga från den brasilianska tobaken i Davidoff Escurio, de bittersöta aromerna från Davidoff Nicaragua och komplexiteten från Yamasá-serien. En fin balans av sötma, kryddighet och bitterhet. 
Ytterligare aromer du kan förvänta dig från Davidoff LE 2022 är läder, cederträ, kaffe, mörk choklad och nötighet.

Läs mer här: Davidoff Black Band Limited Edition 2022