Om Cigarrummet

Om Cigarrummet

Öppettider

Vardagar 10.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00

Cigarrummet på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm: En resa genom världens tobakskultur
Presenterat av Kenny Svedenlund, Ägare, tvåbarnsfar och Livsnjutare
Välkommen till Cigarrummet på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm. Mitt namn är Kenny Svedenlund, och jag är stolt ägare av denna oas till för alla som älskar att njuta av livet till fullo. Låt mig ta er med på en resa genom Cigarrummet, utifrån mitt perspektiv som en passionerad cigarrkonnässör, en erfaren sommelier och en hängiven familjeman.
En Passion för Cigarrer
Min passion för cigarrer började långt innan jag fick möjligheten att bli ägare av Cigarrummet på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Att kunna dela mina erfarenheter inom restaurangvärlden jag arbetat i de senaste 25 åren, min cigarrpassion jag haft sedan 2006 och att med andra cigarrentusiaster kunna njuta av en traditionell tobakskultur som består av upplevelser och gentlemannaskap har alltid varit viktigt för mig. Nu är den sann och verklig, varje dag. I många år har jag fördjupat mig i den komplexa världen av cigarren, precis som en sommelier gör inom vinvärlden, och jag ser det som en självklarhet att kunna erbjuda ett brett urval av cigarrer från hela världen till våra besökare, både i butiken och i e-handeln. Varje område i butiken är noggrant utformat för att ge dig en upplevelse när du vill utforska smaker, aromer och historien bakom varje cigarr eller piptobak. Cigarrummet kan presentera ett stort utbud av både pipo, tillbehör och många typer av handgjord piptobak.
Sommelierkunskap som Grundsten
Som sommelier har jag ägnat många år åt att förstå smaker och kombinationer av drycker med mat. Denna erfarenhet har jag integrerat i Cigarrummets kompetensbas hos mig och mina kollegor. Vi är alltid redo att guida dig genom vårt cigarr- och piputbud och hjälpa dig genom att rekommendera den perfekta kombinationen, oavsett om det är en alkoholprodukt eller en alkoholfri produkt.
Fokus på Familjen och Hemmet
För mig är Cigarrummet inte bara en företagsverksamhet, det är också en del av mitt liv. Som far till två underbara döttrar och make till en fantastisk fru, prioriterar jag att vara närvarande i mitt hemliv efter nästan fyra år av diverse Pandemiåtgärder och räddningsaktioner i den restaurangkoncern jag arbetat många år inom. Cigarrummet har gjort det möjligt för mig att balansera mitt arbete och min familj, och jag är tacksam för den möjligheten.
Att få dela min passion med våra kunder på Cigarrummet och att samtidigt kunna vara min familj nära, har gjort att vi kan koppla av och skapa minnen tillsammans. Både på Cigarrummet, ett vardagsrum av tobakskultur och i vårt riktiga hem.
Avslutningsvis
Cigarrummet på Birger Jarlsgatan 44 är mer än bara en cigarrbutik och e-handel; det är en plats där passion och livsnjutning möts. Jag ser fram emot att välkomna er in i butiken. Tack för att ni har valt att vara en del av vår gemenskap av livsnjutare.
Vi ser fram emot att göra era besök hos oss både minnesvärda och njutbara.
Varmt välkomna!
Kenny Svedenlund
Stolt ägare och förvaltare av Cigarrummet på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm