Köpvillkor

Köpvillkor

Leveransvillkor

Alla försändelser från Cigarrummet skickas genom postoperatören PostNord AB till ett utlämningsställe. Vi använder Utökad identitetskontroll med Personlig utlämning. Först kontrollerar vi att den som gjort beställningen är myndig och folkbokförd på adressen som angetts i beställningen.

Vad innebär detta?
Med Personlig utlämning lämnas försändelsen endast ut om adressaten visar sin legitimation, signerar och personligen hämtar försändelsen – en fullmakt eller ett bud gäller ej. Leverans- och betalningsvillkoren gäller för beställningar inom Sverige, vi levererar inte tobaksvaror till andra länder.

Lägsta ålder för att beställa tobaksvaror i Sverige är 18 år. Vi kontrollerar i varje order att beställaren har fyllt 18 år och att mottagaradressen är beställarens folkbokföringsadress då det enligt tobakslagen inte är tillåtet att skicka tobaksvaror till annan adress. Beställningar som innehåller tobak skickas till ett utlämningsställe och mottagaren ska personligen hämta ut försändelsen och legitimera sig.

18-årsgräns gäller för samtliga produkter på hemsidan. 

Betalning

Vi accepterar för närvarande VISA och MasterCard när du vill betala med kort. Vi erbjuder även faktura, delbetalning och Swish som betalningsalternativ. Betalningarna hanteras av vår betalningspartner NetsEasy för att garantera snabb och säker betalning.

Presentkort

Presentkort är för närvarande inte tillgängligt. De som köpts tidigare gäller 1 år från köptillfället.

Beställningar

Du kan beställa varor utan att vara en för-registrerad kund hos oss. Du kan enkelt registrera ditt konto hos oss genom att klicka på Konto och välja ”Ny kund, Registrera dig” bland topplänkarna. Vid din första order måste du godkänna köpvillkoren.

Orderhantering

Vid lagd en beställning får du automatiskt en orderbekräftelse via din mail. Du kan även se dina tidigare beställningar om du redan är kund hos oss. Logga då in och navigera till ”Beställningar”.

Leverans

Order lagd efter kl. 14.00 skickas nästkommande vardag. Skulle vårt lagersaldo vara inkorrekt kommer vi att kontakta dig i första hand via telefon.

Priser

Alla priser är inklusive moms. Avgift för fraktkostnader tillkommer med 59 kronor, en order över 1500 kronor levereras fraktfritt. Minimiorder är 200 kronor + frakt. Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel.

Reklamationer

Vid en reklamation kontaktar du oss inom 1 vecka från köptillfället via telefon eller e-post.